zaterdag 29 september 2007

Voor een tienerDit kaartje heb ik gemaakt voor mijn petekind. Het roze papier is van Bazil en het papier met dessin is van Three Bugs in a Rug. Stempeltje is Penny Black, wat brads en letters van Sizzlit Script.

Binnenin staat ook een Penny Black stempel en Happy Birthday is gemaakt met een embossingmal van Cuttlebug. Er wordt nog een envelopje in geplakt voor het geld. Ze is aan het sparen voor een fiets.

vrijdag 28 september 2007

Wonderful Nature


Vandaag een kaart gemaakt met Wonderful Nature mal 04. Papicolor papier in de kleuren licht roze, iets donkerder roze en groen. Wat gras onder het 3d plaatje van Kars, bloemetjes geponst en opgeplakt en het hartje heb ik gemaakt met een witte soufflé stift. Wat vlindertjes erop en klaar is de kaart.

dinsdag 25 september 2007

Nieuwe kaarten

Vandaag nieuwe kaarten gemaakt met Crossing Punch.


Eerst de poes met pet. 3D plaatje is van Picturel,pons nr. 4, papier van Papicolor in de kleuren rood, wit en groen en groen borduurgaren.

Hier is pons nr. 3 gebruikt, het 3D plaatje is ook van Picturel, borduurgaren van Madeira, wit en zwart Papicolor en de letters zijn gemaakt met het Sizzlits alfabet "Script". Het scrappapier is van een blok Paper Stack (black and white prints).

maandag 17 september 2007

Mijn favoriete muziek

Ik heb vanavond een nieuw item geplaatst, "Mijn favoriete muziek". Maar dat klopt niet helemaal. Ik hou van vele soorten muziek. Omdat ik maar 4 filmpjes krijg en dat niet zelf uit kan zoeken, zal ik proberen regelmatig iets anders te plaatsen. Deze groep vind ik hartstikke goed, maar ik luister heel graag naar Chris de Burgh, Elvis, Guus, Bee Gees en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

vrijdag 14 september 2007

donderdag 13 september 2007

Kaarten voor zondagBovenstaande kaarten heb ik gemaakt om zondag op de open dag te laten zien. Er moet er van deze serie nog 1 bij. De knipvellen zijn van Design Danmark.

Dan heb ik nog een andere serie, oosters en wat warmer. Met knipvellen van Marij Rahder.zondag 9 september 2007

Kim


1 van mijn achternichtjes viert vandaag haar verjaardag. Dit kaartje krijgt ze straks. Roze doet het altijd goed bij de dametjes. Weer eens Clippunch gebruikt, samen met SandyLion, roze scrappapier en een Penny Black stempeltje.

dinsdag 4 september 2007

Familie SneeuwpopDit kaartje heb ik zaterdag gemaakt met Crossing Punch. Als je geponst hebt, ga je het figuurtje "borduren". Ik heb draad van Madeira gebruikt, papicolor en de 3D afbeelding is van Design House.

zaterdag 1 september 2007

SchildpadDe schildpadkaart heb ik 2x met de cricut gesneden. Het schild heb ik met Punch & Stich pons bewerkt en toen geborduurd. Daarna de lagen tegen elkaar aan geplakt.

Eindelijk

ook ik heb een blog gemaakt.