dinsdag 27 november 2007

Rijgpons



Nog een "oude techniek", de rijgponsjes. Papicolor wit, paars en lila gebruikt, wat kraaltjes en een libellehangertje.

Even zitten



Een nieuw kaartje met een oude techniek. De incire doorsteekpons, een hele leuke techniek. Die heb ik gecombineerd met een Magnolia stempelafdruk, Bazzill papier (donkerblauw, blauw en wit) en een achtergrondje van regenboogpapier.

vrijdag 23 november 2007

Nieuw kaartje


Lekker hè zo'n ijsje.
Weer zo'n leuke magnoliastempel die ik geleend heb. Bazzill papier, scrappapier van BasicGrey MOT-63, een velletje uit Designer Mat Pad Amy Butler, 2 knoopjes uit een Avec doosje en tot slot nog 2 bloemetjes. Ik ben er blij mee.

zondag 18 november 2007

Vanmorgen


nog een verjaardagskaart gemaakt. Ikzelf ben er wel tevreden mee. Hopelijk de jarige ook.

This is mine


Ze zit lekker op haar cadeau. Dat nemen ze haar niet meer af.
Leuke nieuwe stempel en eigenlijk op dezelfde manier gemaakt als de kaart hieronder. Alleen dan met kerstblaadjes groen. Op de "bontrandjes" heb ik stickles opgebracht.

zaterdag 17 november 2007

Present in the bag


Eén van de nieuwste Magnolia kerststempels. Papicolor gebruikt en papier van een blokje kerstvellen zilver van de Action. Een brad erbij en een bloemetje en de ingekleurde stempel uitgeknipt en erop geplakt. En als laatste met nog een paar keer gestempeld met een Magnolia sneeuwkristal.

Eindelijk

heb ik weer wat kaartjes gemaakt.

De 1e is een scrapkaart. Een Penny Black stempel met wat scrappapier, papicolorpapier. Een stukje lint van Making Memories, wat bloemetjes en een paar brads.


Het 2e kaartje is met papicolor papier, een stukje bewerkt met een cuttlebug achtergrond en een papiertje uit een blok van Paper Touch. Dan een malletje van Christmasworld gebruikt, geëmbost en ingekleurd met stempelinkt en het bolletje van de mutsen heb ik "ingekleurd" met Stickles.

maandag 5 november 2007

Sleetje rijden


Papicolorpapier, scrappapier uit een blok van Action, bloemetjes uit de Bity Bag, vastgezet met 2 witte brads, een sneeuwkristalbrad, rood papicolor geëembost met de cuttlebugmal, Magnoliastempel ingekleurd met aquarelpotloden, uitgeknipt en met 3d blokjes opgeplakt en als laatste een tekstje van een A4 vel van Tineke Visser.

zondag 4 november 2007

Nieuw


Dit kaartje is met Tessutomal T01 gemaakt. Na het borduren er regenboogpapier achter geplakt. Dit op een wite kaart geplakt, daaronder blauw en daar weer een roestbruine dubbele kaart onder. Het plaatje is van Design Danmark.


De tweede kaart is met Christmas World mal INE201. Na het inkleuren en uitsnijden op papier geplakt dat geëmbost is met een cuttlebugachtergrondmal. Het scrappapier is van een blokje van Avec. En de tekst is van een tekstvel gemaakt door Tineke Visser. Nog 2 bloemetjes met brads erop en klaar is de kaart.