maandag 31 maart 2008

De laatste

Dit is de laatste vandaag. Of moet ik zeggen de eerste? Het is al laat en morgen weer werken.

zondag 30 maart 2008

Nog meer

Ben helemaal in mijn nopjes met mijn 2 stempeltjes.
Nu heb ik het binnenste van de gestempelde bloem versierd met een bloemetje en een eyelet.
Je hebt zo snel een kaart klaar.

Bloemetjes

Ik had een kaart nodig maar als je geen idee hebt, dan maar dit. Vind hem zelf toch leuk.

zaterdag 29 maart 2008

Vandaag

ben ik naar Rijswijk geweest. Voor de laatste keer naar het creaweekend.
En dan zie je weer heel veel leuke dingen en wat is het moeilijk om het te laten liggen. Gelukkig (voor mijn portemonee) was ik na 2 uur moe en ben ik naar huis gegaan met o.a. deze 2 nieuwe stempeltjes.
Het voorbeeldkaartje daar was ook zo leuk, dus dan moet je het wel meenemen.
Een kaart is ook zo weer klaar.

zaterdag 22 maart 2008

ATC

Vanavond 2 atc's gemaakt.
Of ik ze nog ergens anders plaats? Dat weet ik nog niet.
Ik heb het gevoel dat ik nog iets mis. En toch vind ik dat ze niet drukker moeten.
Ik snap nog steeds niet waarom iedereen zo graag atc-tjes maakt.



zondag 16 maart 2008

Een probeerseltje

Ik zat in een stempelblad te bladeren en zag een kaart die ik geprobeerd heb na te maken.
Eerst met een tekststempel en Stazon op een sheet stempelen. Toen heb ik de zee anemoon van Stampinback gestempeld met Versamark en geëmbost met embossingppoeder Gold (Ranger).
De achterkant heb ik gekleurd met alcoholinkt, dat op wit Papicolor gelegd en in de hoeken vastgemaakt met een eyelet. En toen weer opgeplakt op een dubbelgevouwen kaart.
Let wel op dat tijdens het embossen je sheet niet heet wordt anders gaat het bollen (zoals bij mij). Maar het was wel leuk om te doen, dus er zullen wel meerdere kaarten volgen.

zaterdag 15 maart 2008

Alweer

Ik ben helemaal in de ban van stempelen.
Weer 2 stempels van Stampinback.
De witte vlekken is eerst met perfect resist gedaan. Daarna met een brayer en Big and Juicy (Foliage) erover. Dan stempelen met Stazon.
Het scrappapier is van Cosmo Cricket.
Afmaken met een trein embelishment en een paar bloemetjes. Rechtsboven heb ik nog wat gestempeld met Distress inkt (weathered wood).

vrijdag 14 maart 2008

Weer 1

Een kaartje afgemaakt vanavond. Een ATC-tje met Distress inkt bewerken, met dezelfde kleuren de stempel Collage Friend (Hero Arts) inkeuren en dan stempelen. Dit even matten met een bijpassende kleur. Een ander strook papier brayeren met Distress inkt en 3x onder elkaar stempel Friends (Hero Arts) stempelen, in 3 stukjes snijden en op een roze kaart plakken. Daar weer het ATC-tje op en dit weer op 2 andere tinten roze plakken. En klaar is je kaart.

Een voorjaarskaart.

Neem een Stampinback stempel, het girafje in een eierdop. Stempel dat op een kaartje, masker het en rol dan met een brayer Distress inkt (mustard seed) erover. Kleur dan met een kwastje en Distress inkt (tea dye) de giraf in en met Distress inkt (worn lipstick) het ei.

Neem een tweede kaartje en ga met een brayer en Big and Juicy (waterfall) erover. Plak als het droog is het girafkaartje erop.

Neem uit een scrapblok (Action, voorjaar, geel/oranje) een velletje, plak hier de giraf op. Neem een paar bloemetjes en brads en maak die vast. Plak dat weer op een dubbele kaart (Papicolor geel) en klaar is je kaart.

woensdag 12 maart 2008

Weer een gestempelde kaart

4 stempeltjes gebruikt. 3 met Stazon op kaartje gestempeld, 1 met perfect resist, dan met brayer en Big and Jucy Foliage over het kaartje, wat scrappapier van K & C Company en kaartenkarton. Lintje erbij en wat bloemetjes en klaar is je kaart.

dinsdag 11 maart 2008

Kerstkaart

Een leuk kerststempeltje van StampinBack. Scrappapier van Basic Grey en een lintje erbij en klaar is je kaart weer.

Ballerina

Deze ballerina heeft er zin in.
Dansen voor de Eiffeltoren.
Het is mijn 3e poging met deze stempels. Ik ben niet helemaal tevreden maar de kaart is beter dan de rest en die gaan nu de prullenbak in.

zaterdag 8 maart 2008

Verjaardagskaart

Even (nou ja, even??) een kaart gemaakt voor Thijs die morgen zijn verjaardag viert. Hij is 15 geworden vandaag, hopelijk vindt hij het leuk.

donderdag 6 maart 2008

Happy Stitches

Een nieuwe techniek van Nellie en daar mijn eerste kaart mee gemaakt. Een Morehead plaatje past er altijd wel bij. En deze nieuwe zijn heel leuk.

woensdag 5 maart 2008

Suusmal

Mijn 1e kaart gemaakt met een Suusmal. De 3e poging is redelijk gelukt vind ik zelf.

zondag 2 maart 2008

Weer een

stempelkaartje. De giraf en struisvogel, de tak en de tekst zijn van Stampinback, de zebra's weet ik niet meer. Eerst het stempelkarton gekleurde met Distressinkt en toen gestempeld.
Met de nietjes is het even misgegaan. Maar ik moest een kaart hebben voor een verjaardag.