zaterdag 26 juli 2008

50

Voor een bijna Sarah heb ik vanavond een kaart gemaakt. Met een sketch uit de 1e Cards only. Bordeaux-rood Bazix, scrappapier is van K & C, Olliestempel, halve parels en een lintje van Joy.


Deze kaart is met Happy Stitch mal gemaakt. Ik had de delen eigenlijk al heel lang klaarliggen maar moest de kaart verder nog in elkaar zetten. Dat heb ik eergisteren gedaan.

woensdag 16 juli 2008

Na een lange tijd

weer eens een kaart gemaakt. Een stempel van Stampinback, papier van A Rhonna en Adornit, Hang On pons en een Prima bloem.

dinsdag 15 juli 2008

Vandaag

weer naar een vlindertuin geweest. Geoefend met de macrolens. Ik had er 206 gemaakt en op dit moment zijn er nog 134 over. Maar daar zullen er nog wel vanaf vallen. De mooiste heb ik in een slideshow geplaatst.

maandag 14 juli 2008

Het is een maand

geleden dat ik hier was. Het is heel druk geweest met werken, mijn verjaardag vieren en een dagje naar Sevenum om weer de nieuwe dingen te zien die er de komende tijd gaan komen.
Vandaag ben ik weg geweest. We hebben een vlindertuin gevonden die niet al te groot is, maar waar het heel leuk was om foto's te maken. Ik plaats er hier een paar van.