vrijdag 26 februari 2010

Dolly

Dit is weer een stempel van Elisabeth Bell voor SCACD. Het papier is van Making Memories.



Agai a stamp from Elisabeth Bell for SCACD. Paper is from Making Memories.

zondag 21 februari 2010

For my brother

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn broer. Hij werd 50 maar vindt het niet leuk om zo oud te worden. Dus toen ik deze tekststempel tegenkwam en de stempel dacht ik, YES die moeten het worden. De tekststempel en het mannetje zijn van I Brake. Het papier is van K & Company. Binnenin heb ik een tekststempel gebruikt van Stampinback.





This card I made for my brother. He became 50 but didn't like that. So when I saw this sentiment and stamp I thought, YES this is it. Stamp and sentiment are from I Brake. Paper is from K & Company. On the inside I used a sentiment from Stampinback.

donderdag 18 februari 2010

Leane de Graaf

Deze keer iets totaal anders. Ik heb een pakketje gekocht van Leane de Graaf. Daar zit echt alles in wat je nodig hebt. Spirella, embosmalletje, stickers en 3D vellen. Het is een dik jaar geleden dat ik met 3D plaatjes gewerkt heb. Ik heb er met plezier aan gewerkt. Zeker met dat nieuwe knipvel "Pinkies", zoooo lief.




dinsdag 16 februari 2010

Nieuw / New

Deze maand zijn er leuke stempels gekomen van een vrouwenhoofd. Kijk hier maar eens.
Ik heb het kleinste vrouwenhoofd gestempeld, uitgestanst met een Nestabilitie en daarna een randje omheen gemaakt met Magic Dots. Het papier is van Webster's Pages. Ik ben er helemaal weg van. Bij Stampinback waren 5 nieuwe vellen binnengekomen en die moest ik natuurlijk ook weer hebben. De grote brads zijn zilverkleurig maar dat vond ik er niet bijpassen dus heb ik ze gekleurd met een Stampinback Marker.
Ik heb ook nog wat Hotfixsteentjes gebruikt en bloemenpons van Nellie Snellen.



This month there are new stamps of a woman's head. Take a look here.
I stamped the smallest head, cut it out with a Nestabilitie and along the edge I used Magic Dots. The paper is from Webster's Pages. I love it. At Stampinback they had 5 new sheets and of course I had to have them. The big brads are silver but because I thought that it did not match, I coloured them with a Stampinback Marker.
I also used some Hotfix stones and a flower punch from Nellie Snellen.

zondag 14 februari 2010

Ben er weer

De laatste weken was het zo druk dat ik echt geen tijd en fut had om te surfen en wat te plaatsen. Ik heb nu een weekje vakantie en hoop in die tijd wat werk in te halen en meer kaarten te maken dan ik afgelopen tijd heb gedaan.

Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn jarige vriendin. Een House Mouse stempel ingekleurd met Stampinback Twinmarkers, nrs. 2, 7, 25, 26, 34, 42, 43, 94, 97 en 98. Het papier is "Love Stuck" van Making Memories. Een Martha Stewart pons, bloemen, spacer beads en Hotfix steentjes.



Van hetzelfde papier heb ik dit doosje gemaakt. Een lintje erom en daaraan een labeltje gehangen. De tekst is van een Stampinback stempel. Een nieuwe reeks met alleen tekstjes. Heel leuk om mee te werken.



Fijne zondag.