maandag 20 september 2010

Not feeling well

Nee hoor, ik voel me wel goed.
Alleen degene voor wie de kaart was voelde zich niet goed.

De stempel is er één van Stampinback. Je kan hem hier vinden. De tekststempel vind je hier.Ingekleurd met Memento stiften en de achtergrond is gesponst. Het papier is van Basic Grey.



Ik wil iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik heb gekregen op de kaarten van de geisha's.

groetjes Henriëtte

zondag 19 september 2010

Geisha

Weer wat kaartjes die al voor de zomer gemaakt zijn.


De rand is gemaakt met een Martha Stewart pons.


De bloemen zijn de Floral Punches van Nellie Snellen en het takje is de McGill pons. De metalen bloem links boven is zilverkleurig. Maar dat vond ik teveel blinken en heb hem toen met een marker bruin gekleurd.

Het papier van beide kaarten is van Basic Grey en de stempels van Stampinback. JDe stempels kan je hier vinden. Op beide kaarten heb ik de ovale Nestabilities gebruikt.

Fijne zondagavond.
groetjes Henriëtte

zondag 12 september 2010

Birdhouse

Ik was vanmorgen aan het kijken naar foto's op mijn mobiel. Kom ik een foto tegen van deze kaart. Gemaakt vorig jaar en hij is nooit geplaatst. Zo jammer, want het is een hele leuke stempel en ik vond de kaart zelf wel heel geslaagd.

Het is een stempel van I Brake for Stamps en heb je interesse, je kan hem hier vinden.
Ingekleurd met Copic Markers en de rand is met een Martha Stewart pons gemaakt. Ik ben alleen vergeten welk papier ik gebruikt heb. Ik had op de gestempelde bloemen ook nog wat Shimmerz opgedaan om het een beetje te laten glitteren.




Dan nog even wat anders.
Ik had me voorgenomen om weer regelmatig te bloggen, alleen heb ik het ontzettend druk. In de laatste 2 weken van de schoolvakantie hebben we mijn zoon verhuisd, ik was weer halve dagen op school begonnen en 's middags geholpen in de winkel i.v.m. ziekte. Nu de school weer begonnen is, werk ik 2 hele dagen op school en help ik 3 dagen in de winkel. Ik probeer nog wel wat kaarten te maken maar verder heb ik dan ook thuis wat te doen. Het is allemaal heel leuk maar 's avonds ben ik uitgeblust. Vandaar het weinige bloggen.

Ik wens jullie nog een hele fijne zondag allemaal.
groetjes Henriëtte