zaterdag 15 oktober 2011

Afgelopen week

dit kaartje gemaakt.


Het papier is van Bo Bunny, Blitzen. Het stempeltje DAWN006 Take a present, Multi Frame die 034 Square Snowflakes, Floral Punches FLP022, FLP013 en FLP019 zijn allemaal van Nellie Snellen.
De bronzen snowflake heb ik bij Stampinback gehaald.
Het afdrukje heb ik ingekleurd met Copic Markers en voor de afwerking heb ik een snowmarker, Perlenpen en Stickles gebruikt.

Dit is het weer voor vandaag. Ik ga gauw aan tafel zitten. Moet nog een kaart hebben morgen en ik heb nog geen idee.
Fijn weekend.
groetjes Henriëtte

dinsdag 11 oktober 2011

Lang geleden

dat ik hier was.
Sorry daarvoor maar er is een hoop gebeurd.
Met mijn werk had ik zoveel stress dat ik 's avonds gewoon geen fut had om nog achter de pc te zitten. Slapen deed ik bijna niet. Het beetje energie wat ik dan nog had probeerde ik te gebruiken om kaarten te maken. Maar dat ging toch niet goed.
Ook had ik veel last van mijn handen. Vorig jaar is ontdekt dat ik Artrose heb, dus daar kan niets aan gedaan worden.
Sinds 1 oktober ben ik ook gestopt met werken op school. ik wilde minder stress. Heb wel een traan gelaten en besloten om nog een halve dag vrijwilligerswerk te doen op school. Het team is zo gezellig, die kan ik niet missen.
Dit is wel genoeg om over mij te schrijven.

Ik wil jullie nog een kaart laten zien. Het stempeltje dat ik gebruikt heb is hier te koop. Het papier is van een kerstblokje van Kars. De bloemetjes zijn gemaakt met de Floral ponsen van Nellie Snellen. Het afdruk is opgeplakt op een Multi Frame Die ook van Nellie.



Dit was het voor deze keer. Tot gauw.