zondag 16 november 2014

Jingle-Balls

En weer twee kerstkaarten erbij.
Ik had zitten denken, als ik iedere keer twee kaarten met dezelfde stempel maak, dan ben ik misschien een keertje op tijd klaar.
Met Kerst weet ik of het gelukt is.groetjes Henriëtte

vrijdag 14 november 2014

North Pole

Weer twee kerstkaarten.
Dezelfde stempel maar met ander papier, dus ingekleurd met Mement markers in de kleuren die bij het papier passen.


groetjes Henriëtte

vrijdag 7 november 2014

Be Happy

Vandaag een simpel kaartje.
Deze stempel van kit 150 afdrukken met Stazon op Sb karton 11 x 11.
Ingekleurd met Memento markers. Ik heb de primaire kleuren blauw, rood, en geel gebruikt. En als de vlakken elkaar kruisen wordt het respectievelijk paars en oranje. Alles bij elkaar wordt het bruin. En dan kan groen toch niet ontbreken, dus heb ik het rondje dat erbuiten valt maar groen gedaan.
Links boven heb ik de tekstempel gestempeld.
Het kaartje gemat met rood en op een dubbelgevouwen kaart geplakt.


groetjes Henriëtte

zondag 2 november 2014

Stempelcursus

Sinds enkele maanden volg ik stempelcursussen. Heb er nu 2 gemist omdat ik op vakantie was. Maar afgelopen vrijdag mocht ik weer.
Ik raakte gelijk in de stress. We moesten allereerst een grote boom tekenen. Tekenen??!! Dat kon ik op school al niet. Had gewoon nachtmerries van de tekenlessen. Maar ik kwam er niet onderuit. Dus eerst op een groot vel een boom getekend. En daarna met Brusho verder spelen. Vergeet ik toch een foto te maken. Als het weer beter licht is (het is nu donker) zal ik hem laten zien.

Toen mochten we kleiner werken en met stempels. Gelukkig!! We hebben een aantal kaarten gemaakt om te kijken wat je allemaal met Brusho kunt. Eigenlijk hetzelfde als met Bister alleen hebben ze hele mooie en veel meer kleuren. Er kan ook nog met Thickener en wax gewerkt worden. Maar daar heb ik het nog wel eens over.

Deze kaart heb ik thuis gemat en een kaart van gemaakt. De rest moet nog.
Maar het was weer leuk!


Misschien dat ik er nog een tekststempel op zet als ik weet wat ik er mee ga doen.


groetjes Henriëtte


zaterdag 1 november 2014

Workshop

Afgelopen donderdag ben ik met Ria en Bennarda naar een workshop geweest bij Gerrina. Een hele leuke middag gehad en een hoop informatie gekregen.

We hebben een paar kaarten gemaakt, alleen had ik ze nog niet afgewerkt.
Ik heb er nu één afgewerkt. Had kaartenkarton meegekregen maar toen het op hier op tafel lag, viel mijn oog op een bruine kleur en eigenwijs als ik wel eens ben, heb ik die maar gebruikt. Vond de kaart toen iets sprekender worden. Sorry Gerrina, haha.


Een hele eenvoudige kaart maar ik vond die stempel zooooooo leuk! Die staat dus nu op mijn verlanglijst(je). Het is er één van Deep Red Stamps.

groetjes Henriëtte