maandag 27 juli 2015

Altenew

Nog maar een paar kaartjes gemaakt met de Altenew stamps.
Dit keer waren de Painted flowers aan de beurt.groetjes Henriëtte

zaterdag 25 juli 2015

Leuke stempels

Ik heb een nieuw stempelmerk aan mijn voorraad toegevoegd. Ik vind ze zo gaaf.
Altenew stamps, een paar weken geleden zag ik toevallig een filmpje er mee en daar was ik al weg van. Vorige week zag ik ze in een winkel en heb nog een week getwijfeld, zal ik? zal ik niet?
Toch maar ben ik overstag gegaan en vind ze echt top!


Daar moest ik wel meteen een kaart mee maken.

groetjes Henriëtte

woensdag 22 juli 2015

Verjaardagskaarten

Eindelijk eens kaarten gemaakt met de Art Specially sheet. Ik vond hem heel leuk maar wat er mee te maken werd steeds moeilijker. Dus ben ik op de website van Art Specially gaan kijken bij de voorbeeldjes gaan kijken.
Daar kwam ik een kaartje tegen van Anne Swinkels en dat was mijn uitgangspunt. Dus een beetje van Anne en een beetje van mezelf.De teksten zijn van Stampinback.

groetjes Henriëtte

zondag 19 juli 2015

workshopkaarten

Op 11 juli heb ik workshops gevolgd van Corine van Kuilenburg bij The Stamping Cottage. Hoewel het heet was hebben we een gezellige dag gehad en vier kaarten gemaakt.

De volgende twee kaarten hebben we 's middags gemaakt.'s Ochtends heb ik deze kaart en label gemaakt en had die al via mijn mobiel op Facebook gezet. Nu maar even een goede foto van gemaakt.Hartstikke leuk om te doen en weer wat geleerd.

groetjes Henriëtte

zondag 12 juli 2015

workshop

Vorige week heb ik samen met Ria en Bennarda een workshop gevolgd van Hermine Koster bij The Stamping Cottage. Het was heel warm maar heel gezellig en leerzaam.

Achtergrondjes maken op verschillende manieren en dan scheuren en plakken.
Dit is het resultaat.


Omdat we nog veel papiertjes over hadden en ik het best wel lastig vond heb ik de dames uitgedaagd om thuis nog eens zo'n kaart te maken.

Dat is deze kaart geworden.


groetjes Henriëtte