dinsdag 11 oktober 2011

Lang geleden

dat ik hier was.
Sorry daarvoor maar er is een hoop gebeurd.
Met mijn werk had ik zoveel stress dat ik 's avonds gewoon geen fut had om nog achter de pc te zitten. Slapen deed ik bijna niet. Het beetje energie wat ik dan nog had probeerde ik te gebruiken om kaarten te maken. Maar dat ging toch niet goed.
Ook had ik veel last van mijn handen. Vorig jaar is ontdekt dat ik Artrose heb, dus daar kan niets aan gedaan worden.
Sinds 1 oktober ben ik ook gestopt met werken op school. ik wilde minder stress. Heb wel een traan gelaten en besloten om nog een halve dag vrijwilligerswerk te doen op school. Het team is zo gezellig, die kan ik niet missen.
Dit is wel genoeg om over mij te schrijven.

Ik wil jullie nog een kaart laten zien. Het stempeltje dat ik gebruikt heb is hier te koop. Het papier is van een kerstblokje van Kars. De bloemetjes zijn gemaakt met de Floral ponsen van Nellie Snellen. Het afdruk is opgeplakt op een Multi Frame Die ook van Nellie.Dit was het voor deze keer. Tot gauw.

8 opmerkingen:

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Hallo Henriëtte, goed om je weer te *zien*!! Zoals ik las heb je een vervelende tijd achter de rug en een moeilijke beslissing genomen. Wens je sterkte daarbij!
Zorg maar goed voor jezelf hoor...

En de scrap/stempelkaart is een lust voor het oog!!

Lieve groet, Alie :-)

Riet zei

Wat een prachtige kaar,lief die stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

Henriëtte zei

Dank je wel Alie. Gaat lukken.

Henriëtte zei

Dank je wel Riet.

Josee zei

Fijn dat je er weer bent Henriëtte!!
Een moeilijke keus heb je moeten maken, maar misschien toch de beste.
Probeer van je vrije tijd te genieten en gelukkig ben je het kaarten maken nog niet verleerd ;)

Jacqueline (Sjakkie) zei

Fijn dat je weer terug bent. Ik wil je veel sterkte wensen en hoop dat je met je keuze om te stoppen met werken en goede beslissing voor je is geweest.
Je kaartje is prachtig en heel erg leuk!
Groetjes van Jacqueline

Ellen zei

Welcome back Henriëtte, dat is niet niks wat je geschreven hebt. We praten wel weer eens bij eerdaags. Wens je het allerbeste en hoop dat de artrose een beetje stabiel blijft zodat je toch je hobby kan blijven uitoefenen. Je kaartje is weer prachtig hoor, heerlijk weer al die kerstkleuren.

Liefs en een dikke knuffel,
Ellen

Henriëtte zei

Dank je wel voor jullie lieve reacties. Op dit moment denk ik dat de goede beslissing genomen heb. Geniet van de extra tijd en het goede weer (eindelijk)
groetjes Henriëtte