vrijdag 29 juni 2012

Daar ben ik weer.

Voor je er erg in hebt, zijn er drie maanden voorbij en heb je geen enkel blogbericht gemaakt.
Er is wel vaak gevraagd wanneer ik weer wat zou plaatsen maar het kwam er gewoon niet van. Eind april ben ik nog wel een weekje op vakantie geweest, laptop meegenomen want er was internet ter plaatse. Nou vergeet het maar. De eigenaar had de telefoon opgezegd en er geen rekening meegehouden dat er ook een internetaccount inbegrepen was. Dus toen we aankwamen was er geen internet. Dat was balen!! Maar verder hebben we genoten.
Dit is Urquhart Castle aan de rand van Loch Ness.


We hadden echt mooi weer. Alleen de laatste dag, de terugreis, die was koud en nat (regen, hagel en sneeuw). Maar dat mocht de pret niet drukken. De rest van de week was het zonnig.

Weer thuis, de draad opgepakt en aan het werk. Wel kaarten gemaakt maar niet geplaatst. Dat ga ik proberen weer bij te houden. Of het gaat lukken??? Afwachten maar.

Deze kaart heb ik vorige week gemaakt. De stempel heet Aud en is van Victoria Case for SCACD en al wat oudere stempel maar nog steeds leuk om te gebruiken.


De bomen zijn van Stampinback en komen van een half sheet met allerlei bomen erop.  Wil je de rest van de sheet zien dan kijk hier eens. Het plaatje is ingekleurd met Memento markers. Zo fijn om te gebruiken in combinatie met het Stampinbackstempelkarton.
Het papier is een blokje van Authentique.

Geen opmerkingen: